Logo 2021 Puur strategie

UITDAGEND

Met onze methodiek waarbij vertrouwelijkheid van de individuele gesprekken centraal staat kunnen wij tijdens het voorwerk zorgen voor voldoende vertrouwen en het maximale uit ieder individu halen. Dit kan als uitdagend of confronterend ervaren kunnen worden maar wel met een goed doel!

Tijdens deze sessies gaan wij namelijk de uitdaging aan om alle “verborgen” gevoelens en sentimenten boven tafel te krijgen en het maximale aan input uit ieder individu te halen.

Vooral mensen die graag conflicten vermijden, hebben de neiging de situatie te negeren, in de hoop dat het zichzelf oplost.

 Ze zijn bang dat het ten koste gaat van de relatie met hun collega of voor de reactie van de ander als ze de confrontatie aangaan. Maar juist dat kan de situatie verergeren en ten koste van henzelf, van het werk of zelfs van hun carrière gaan.

Logischerwijs als je in deze sessies ervoor kiest NIET het achterste van de tong te laten zien dan zal dit leiden tot het niet kunnen verdedigen van eventuele standpunten of het inbrengen van goede ideeën.

Het doel is voor eenieder gelijk, waarom dan verstoppertje spelen? 

Puur strategie zal in dit geval de confrontatie niet schuwen en trachten met respect voor iedere persoonlijkheid het beste eruit te halen.

Door de opgedane individuele kennis en ervaringen zal door PUUR positie ingenomen kunnen worden en kan gestuurd worden naar wat het beste voor de organisatie is, het gewenste resultaat!

Waarom p.u.u.r. Uitdagend confronterend

P.U.U.R.

Ons merk en onze naam staan ​​voor een heel specifieke “manier van werken” die bepaalt wie we zijn en hoe we doen wat we doen!

De unieke manier van werken heeft ons geholpen om tot de kern te komen van wat we willen bereiken! De basisprincipes in verkoop, marketing en boodschap zullen ons de tools geven om ons bedrijf sneller en efficiënter te laten groeien.

– Peter Oostrom, CEO Common Senses

Logo Common senses

P.U.U.R.

De naam PUUR is een weergave van onze manier van werken én denken over organisatieverandering. Voor verdiepende informatie kunt u klikken op de onderstaande tekst blokken.

Positief

Door de persoonlijke aanpak en vooral het empathische deel van leiderschap niet te vergeten, kunnen wij eenvoudiger helpen bij het veranderen en verbeteren van uw organisatie.

Uniek en eerlijk

PUUR STRATEGIE heeft een aanpak die voor iedereen kan werken. Door in volledige eerlijkheid met elkaar samen te werken naar een optimaal geformuleerd resultaat of een ideale werkwijze kom je als organisatie een stuk verder.

Uitdagend

Door de technieken die wij gebruiken én het stellen van alle vragen die niemand durft te stellen brengen wij de interne organisatie positief in beweging. Confrontatie zal niet worden geschuwd, wij zijn er voor u!

Resultaat gericht!

Het gewenste resultaat behalen is wat ons betreft het allerbelangrijkste. Doelstellingen dienen duidelijk geformuleerd te worden en dienen ook behaald te worden! Stap voor stap naar continue verbetering.