Logo 2021 Puur strategie

Puur strategie consultancy en advies​ - Van strategie tot uitvoering;

Puur strategie consultancy en advies helpt bij het ontwikkelen en professionaliseren van uw organisatie op het gebied van commerciële en operationele processen, markering, innovatie en natuurlijk de (commerciële) strategie voor de komende jaren. 

Strategie ontwikkelen en het goed gaan uitvoeren van deze strategie is geen eenvoudige uitdaging. 

Het begint namelijk allemaal met een samenhangend plan, een duidelijke visie en bijbehorende marketing boodschap, realistische maar ambitieuze doelen en inzicht in de impact van de veranderingen die je moet aanbrengen binnen je huidige organisatie.

Zijn we hier klaar voor? Wat moeten we organiseren, beheren, veranderen, faciliteren of creëren om een bepaald doel te bereiken? Wat is de fit / gap tussen nu en dan? Beschikken we over de capaciteiten en vaardigheden binnen ons huidige team?

Door positief mét elkaar te werken aan uw toekomst maken we samen mooie stappen! De uitleg over wat PUUR nu echt inhoudt kunt u vinden onder deze link.

Via het drop-down menu krijgt u per letter (P.U.U.R.) verdiepende uitleg over hoe wij naar organisatie verandering kijken.

De basis uitgangspunten van puur strategie consultancy uitgelegd;

Samen met Puur strategie consultancy zijn wij druk bezig met ons internationalisatie vraagstuk. Voor ons als conservatief bedrijf in de metaalindustrie, is het werken met Puur strategie een frisse wind en geeft ons nieuwe energie!

– Jan van Hal, CEO Hamed holding

Onze kernwaarden

Wij geloven in een eerlijke aanpak, duidelijke en directe communicatie en gefocust op wat JIJ zou willen bereiken! 

Veranderen of innoveren kan zeer positief zijn, zeker als je met onze kernwaarden aan de slag gaat.

Ons basis principe

Puur strategie gebruikt in alles wat wij doen het principe van:

Voordoen, samen doen en dan zelf doen! 

DOEN is hier het magische woord:

UITZONDERLIJKE ERVARING

Wij hebben veel ervaring met het opzetten en implementeren van een strategie.

Dit is inclusief het creëren van noodzakelijke randvoorwaarden, parameters en het creëren van alle (marketing) tools die nodig zijn om succes te kunnen realiseren.

“Puur strategie heeft ons geholpen om het volgende niveau van volwassenheid te bereiken: van start-up tot scale-up is een geweldige en interessante reis, zonder Puur hadden we niet zo snel kunnen evolueren”

– JORRIT VAN DE WALLE, CEO AUDITTRAIL

P.U.U.R. strategie consultancy en advies

De letters PUUR betekenen ook echt iets voor ons en voor u! 

De unieke manier van werken heeft ons geholpen om tot de kern te komen van wat we willen bereiken! De basisprincipes in verkoop, marketing en boodschap zullen ons de tools geven om ons bedrijf sneller en efficiënter te laten groeien.

– Peter Oostrom, CEO Common Senses

Logo Common senses

Gratis strategie sessie van 2 uur!

Heeft u behoefte aan een eerste globale blik op uw organisatie? Staat u ervoor open om eens echt te verdiepen en uw plannen te toetsen? maak dan NU gebruik van deze tijdelijke aanbieding! 2 uur sparren over uw plannen en doelstellingen.

Hartelijke groet, Ralph Drijver