Sales consultancy

In 3 logische stappen verbeteren en optimaliseren naar groei en hogere omzet!

Sales consultancy met vernieuwende verandermethodiek

Hoe blijft u succesvol als bedrijf of organisatie? Dat is een van de vragen waar wij ons op richten. Wij zijn een gespecialiseerd advies- en realiseringbureau. Wij zijn er voor bedrijven die een sterke ambitie hebben om te groeien, vernieuwen of verbeteren.

Veel bedrijven praten over verschillende initiatieven. Deze kunnen een grote invloed hebben op een organisatie. Zeker in deze bijzondere tijden is het om die reden belangrijk om hier een innovatiestrategie op los te laten. Maar hoe en waar kunt u het beste beginnen? Wat wij als management consultancy bureau in Rotterdam vaak tegenkomen in de praktijk is dat het management zelf wordt overgeslagen.

Er wordt niet gekeken of zij klaar zijn voor verandering, waardoor dit lastiger gaat. Gaan wij aan de slag met het verbeteren van uw commerciële aanpak bij sales consultancy? Dan nemen wij dit element onder de loep. Tegen welke uitdagingen loopt uw organisatie aan? Wat zijn voorspelbare hordes die te nemen zijn? Vul het contactformulier in. Wij plannen dan we een gratis en vrijblijvende kennismaking in.

Sales consultancy met persoonlijke aanpak

Bij sales consultancy bekijken we dus ook de cultuur van uw bedrijf. Dit is vaak een stuk wat een verandering of verbetering tegenhoudt. Evenals een gebrek aan echt duidelijke afspraken en ‘oude en aangeleerde routines’.

Door onze persoonlijke aanpak en het gedeelte inlevingsvermogen van leiderschap niet te vergeten onderscheiden we ons. Wij helpen u onder andere met een effectieve verandering en verbetering van uw bedrijf.

Wist u dat deze manier van werken daarnaast ook terugkomt in onze naam? PUUR staat voor: Persoonlijk en empathisch, Unieke en eerlijke aanpak. Uitdagend en confronterend en Resultaat is wat telt.

Wij geloven in een eerlijke aanpak, duidelijke en directe communicatie met de focus op wat u wilt bereiken! Meer weten over onze werkwijze als verandermanager met betrekking tot sales consultancy? Bel ons op: +31 – 613 84 77 44

Sales consultancy

Sales consultancy met unieke methodologie

Door bij sales consultancy juist middenin de organisatie mee te werken met de verschillende teams maken wij het verschil. Deze praktische aanpak versterkt de gedrevenheid binnen uw team om commerciële doelen te realiseren.

Andere methodes focussen alleen op één aspect. Maar wij maken gebruik van een generieke en ruime manier die de commerciële machine raakt. Door het hele proces van idee tot uitvoering tot gewenst resultaat te analyseren, kunnen wij om die reden de basisproblemen oplossen.

Hierdoor kan uw commerciële aanpak écht succesvol worden. Natuurlijk willen wij graag met u kennismaken met de bedoeling om uw plan succesvol te maken. Vul daarom het contactformulier in om eens van gedachten te wisselen. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Er kan dan een teams meeting of telefonische afspraak ingepland worden. Dan kunnen wij met u in gesprek over uitdagingen die binnen uw bedrijf spelen.

Introductie

Puur Strategie consultancy versterkt alle organisaties die producten, diensten of kennis verkopen om hun doelen te bereiken.

Met vastberadenheid en positieve energie bereiken we samen meer!

Basis Principes

Wij gaan uit van twee basis principes, DOEN én het Consequentiemodel van Puur strategie. Eenvoudig, duidelijk, pragmatisch!

ALLES wat je kiest en doet heeft een consequentie! Voor uzelf, uw team en uw organisatie.

onze Methodiek

Veel uitdagingen kunnen worden opgelost omdat ze vaak te maken hebben met “afstemming” van de drie belangrijkste delen van de commerciële organisatie; 

Het management, de uitvoering en de ondersteunende teams.

NEEM GERUST CONTACT OP!

[contact-form-7 id="1641" title="Website contactformulier"]

Contact info

Voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op via het contactformulier of stuur ons een mail met hierin uw uitdaging!

Ralph Drijver
OF BEL:

+31 - 613 84 77 44