Sales excellence strategie

Sales excellence consultancy, voor bedrijven met ambitie!

Waarom werken aan sales excellence?

Je hebt behoefte aan een hogere commerciële volwassenheid!

Je wil graag hogere conversieratio’s met de sales en marketing organisatie halen!

Een verbetering van structuur, processen of resultaten is nodig!

Er ruimte is voor een creatieve en frisse go-to-market strategie!

Er behoefte is aan een hogere mate van control en voorspelbaarheid!

Je zit gewoon commercieel gezien even “vast”,….

Wij zetten uw bedrijf in beweging en op de juiste koers

Als geen ander zijn wij in staat om uw bedrijf in beweging en op koers te zetten. Want het ontwikkelen van een strategie en het vervolgens uit kunnen uitvoeren van deze sales strategie is geen gemakkelijke opdracht. Kijk maar eens op onze producten en diensten pagina.

Het doorvoeren van een sales strategie vraagt best veel van een organisatie en begint telkens met een goed doordacht plan. Er moet ten eerste een duidelijke visie zijn. Daarnaast dienen er realistische en ambitieuze doelen gesteld te worden. Ook moet vooraf een aardig beeld geschetst kunnen worden van de impact die een gewijzigde sales strategie met zich mee gaat brengen.

Wij kunnen u nadrukkelijk helpen bij uw sales strategie en doen dat op geheel eigen wijze. Dit doen wij samen met de gehele organisatie, waardoor iedereen dezelfde richting in wilt slaan. Natuurlijk wil u met uw bedrijf elke commerciële uitdaging aangaan, wilt u doorgroeien en wilt u verbeteren. 

Beschikt uw team over de benodigde kwaliteiten?

Voor de nieuw sales strategie doorgevoerd kan worden is het bovendien een kwestie van het in beeld brengen van wat er zoal georganiseerd dient te worden. Maar ook wat er moet veranderen en welke faciliteiten daarvoor noodzakelijk zijn. Bepaal daarom wat de fit en gap zijn tussen de situatie van nu en zoals die straks moet worden. Vraag uzelf bovendien af of u over de capaciteiten beschikt en ook of er voldoende vaardigheid is binnen het huidige team om de sales strategie succesvol uit te kunnen rollen.

Inbedding blijkt in de praktijk allesbehalve eenvoudig

Ondertussen zijn er de afgelopen periode tal van verschillende en gloednieuwe methoden geïntroduceerd. U kunt dan denken aan Kanban, Prince II, Scrum, Agile en Lean. Het gaat om grondig ontwikkelde methoden die prima toepasbaar zijn om een nieuwe sales strategie in uw bedrijf te introduceren. Of de sales strategie een succes wordt, hangt in sterke mate af van de implementatie van die ideeën binnen heel uw organisatie. En ook dat is iets wat u niet te licht op moet vatten. Vaak is de inbedding van een verandering in de praktijk niet eenvoudig. Dus neem dat deel van de implementatie niet te licht op.

Onze pragmatische aanpak maakt het verschil

Juist om die reden werken wij midden in uw organisatie mee met uw teams. Op die manier kunnen we echt het verschil voor u maken. Onze sterk pragmatische aanpak zorgt voor extra inzet binnen uw team. Daarom is dit dan ook van sterk toegevoegde waarde bij de succesvolle implementatie van een nieuwe sales strategie.

Contact

Voor al jouw vragen over sales excellence, email of bel mij!

ralph@puur-strategie.com

+31- 613 84 77 44